You will no longer have access to your Project Wedding account on or after March 30, 2017. Save any photos or information you'd like to keep and join WeddingWire for your all of your wedding planning needs today. Learn more »

HELP!!!!!

Hi Laides, I'm trying to upload pictures from our 8/10 wedding and I can't seem to figure it out.  I'm using a Mac and everytime I try to send the pics to the server nothing happens.  

Posted on August 19, 2013 at 12:47 pm
mrs_shondra
3
08/10/2013
mrs_shondra

mrs_shondra

  • 3
  • 14
  • 800
102
Followers
103
Following

(5) Comments

NicoleJuliette
5
11/12/2011
NicoleJuliette

NicoleJuliette

  • 5
  • 18
  • 8.54k
297
Followers
296
Following

NicoleJuliette

 Hey girl, I know sometimes it has to do with the browser you're using. I've flagged the post for tech, but check out the image below, it might help!

Posted on August 19, 2013 at 12:54 pm
Uhlease
5
09/02/2012
Uhlease

Uhlease

  • 5
  • 18
  • 9.96k
335
Followers
316
Following

Uhlease

 Hope it works shondra! Congrats on your wedding can't wait for pics!!

Posted on August 19, 2013 at 5:36 pm
LauraSweet
15
06/12/2010
LauraSweet

LauraSweet

  • 15
  • 27
  • 19.9k
694
Followers
942
Following

LauraSweet

 Hey Shondra! I saw the gorgeous pics you uploaded today. Is this problem resolved for you now? Thanks!

Posted on August 20, 2013 at 10:58 pm
julieebean
5
07/22/2012
julieebean

julieebean

  • 5
  • 17
  • 8.32k
321
Followers
306
Following

julieebean

Comment has been removed by Project Wedding due to a violation of our Terms of Use
Posted on August 21, 2013 at 10:50 am
LauraSweet
15
06/12/2010
LauraSweet

LauraSweet

  • 15
  • 27
  • 19.9k
694
Followers
942
Following

LauraSweet

 What browser are YOU using, Juliee? :)

Posted on August 21, 2013 at 11:32 am

Have a question? Contact Support
Top Contributors this Week
Kristry
3 posts
laterrinenyc
2 posts
shaadimagic
2 posts
elainelduarte
1 post
emilyr914
1 post
laurabeen
1 post