Viviana5

WEDDING DATE:

Mar 13, 2013

Viviana5
  • Last updated on March 15, 2013 at 3:45 am
  • |
  • 0 Comments

Care femeie nu-si doreste sa poarte acele modele de rochii de seara create de designeri ai renumitelor case de moda. Desigur ca pentru cele mai multe acest lucru nu este posibil si aceasta datorita limitarilor materiale. In aceasta situatie este cazul sa se apeleze la serviciile atelierelor de croitorie. Aceste ateliere de croitorie realizeza modele de rochii de seara, create de designeri renumiti, la preturi accesibile.

Avind in vedere ca nu toate femeile pot veni direct la aceste ateliere de croitorie, acestea au infiintat pe internet, magazine online. Atelierele de croitorie reproduc modele de rochii de seara realizate de firme renumite cum ar fi : Versace, La Femme, Christian Dior etc. Un model preluat de la Versace este rochia scurta cu un singur umar si avind culori aprinse. Acelasi model de rochie scurta a fost preluat si de la La Femme.

Functie de modelul ales de dumneavoastra atelierul va realiza rochia dorita. Pentru a avea o rochie delicata si feminina se impune sa alegeti dintre acele modele de rochii de seara propuse de Christian Dior. Noile modele propuse de Christian Dior sunt realizate cu influienta vitange, avind niste croieli feminine, iar materialul folosit este foarte fin, peste care se pune dantela.

Sunt si alte modele de rochii de seara care au o croiala empire, cu umerii goi. Pentru realizarea acestor rochii se folosesc volane si dantela. Este recomandat ca aceste rochii sa fie asortate cu o pereche de pantofi cu tocuri inalte. Pentru femeile care nu dispun de un bust mai mare, se recomanda sa se poarte modele de rochii de seara cu volane. Totusi cea mai eleganta rochie, se pare este, cea de culoare neagra. Aceasta poate fi utilizata la o gama larga de evenimente ca nunti, botezuri, receptii etc. Este clar ca daca veti fi imbracata cu o astfel de rochie veti fi eleganta, senzuala si veti fi intr-o dispozitie buna.

Va recomandam, din multitudinea de modele de rochii de seara, pe cel creat, cu mult timp in urma de Coco Chanel, dar care s-a mentinut util si de bun gust, modelul „Little black dress”. Este un model ce poate sa fie utilizat la orice eveniment cu conditia sa fie ccesorizat corect. Sunt evenimente la care daca participati va trebui sa purtati o rochie alba.

In aceste conditii se impune ca sa accesorizati rochia cu o esarfa, de preferinta colorata si cu niste accesorii metalice. Rochiile lungi, sunt si ele trecute in categoria de modele de rochii de seara, deoarece ele asigura o tinuta eleganta si un look de boem. Pentru mai multa eleganta aceste rochii lungi pot fi simple, animal-print sau cu imprimeuri florale. Toate aceste modele de rochii de seara le veti gasi, cu multa usurinta, pe internet